Integritetspolicy

Vi vill att du som registrerad ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Denna policy innehåller information om hur Fortus International Solutions AB, Org. 559184–5143 behandlar personuppgifter i enhet med gällande Dataskyddsförordning. Den beskriver även dina rättigheter som registrerad.

Syfte för samling av information du lämnar till oss

  • För att du ska kunna kontakta oss, testa eller köpa våra tjänster behöver vi samla in och behandla personuppgifter. Vi samlar information när du kontaktar oss via formulär, när du beställer en tjänst/vara eller lämnar förfrågan om testperiod av tjänster.
  • Vi sparar information när vi behöver administrera betalningar och fakturering.
  • När du anmäler dig till Fortus International Solutions AB nyhetsbrev.
  • Vid jobbansökningar eller intresseförfrågan.
  • Information om när du besöker vår webbplats.

Informationen vi samlar är

  • Företagsnamn, e-mail, telefonnummer, organisationsnummer, fakturainformation, adressuppgifter till företaget samt namn för angiven kontaktperson.
  • Information om bankgiro, fakturauppgifter, e-mail, företagsnamn, organisationsnummer och adress. Fortus International Solutions AB sparar uppgifterna så länge det är skäligt.
  • Din e-mailadress samlas in när du beställer vårt nyhetsbrev.
  • Vid jobbansökan samlar vi information om namn, intyg, registerutdrag för att bekräfta lämplighet för rollen, CV, följebrev, e-postadress och telefonnummer.
  • Informationen vi samlar är hur du använder hemsidan som; IP-adress, trafikdata och vilken enhet som används. Information hämtas via cookies, du väljer själv om du vill stänga av den informationen i din webbläsare.

Användning av Cookies

För att optimera användningen av vår hemsida och identifiera återkommande personer använder vi oss av information från cookies, detta gör att vi enkelt kan uppmäta målgrupp och intressen för att kunna anpassa vårt innehåll. Vi hämtar inga personligt identifierbara uppgifter och du kan själv stänga av cookies i din webbläsare.

Användning av informationen

Fortus International Solutions AB behandlar uppgifterna för olika ändamål, syftet är att uppfylla våra åtaganden för er som besökare, kund, leverantör, partner eller anställd. Ändamålen kan vara avtalad support, utveckling, leveranser av varor och tjänster.

Vår rättsliga grund är att fullfölja avtal om hyra, utvecklingstid och försäljning. Uppgifterna sparas så länge det är nödvändigt för Fortus International Solutions AB att ha kvar dem.

Följer svensk gällande lagstiftning, bokföringslagen

Förpliktelse gällande lag, uppgifter som lagras.

Namn på kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, adress, telefonnummer samt e-post. Fortus International Solutions AB lagrar uppgifterna så länge vi är skyldiga till det.

Kommunikation och driftinformation

För att kommunicera nyheter, viktiga förändringar ligger det i Fortus international Solutions AB intresseavvägning att lagra uppgifter om kontaktperson, företagsnamn, organisationsnummer, telefonnummer, e-post och adress. Uppgifterna lagras så länge det är nödvändigt att behålla informationen.

Tredje part

Fortus International Solutions AB kommer inte att sälja vidare personinformation till obehörig tredje part. Under omständigheter där vi är skyldiga att enligt lag lämna ut personuppgifter till tredje part likt myndigheter som polis, skatteverket eller andra myndigheter lämnas dessa på begäran. Laglig grund till delad information kan vara för att förhindra penningtvätt, avtalsbrott eller bedrägerier.

Om Fortus International Solutions AB förvärvar – slås samman eller förvärvas av tredje part kommer uppgifter internt att delges. Om detta sker informerar Fortus berörda parter om kommande uppgiftsförändring. Uppgifter kan också komma att delas till betrodd tredje part som, revisor, affärssystem, betalleverantörer i syfte om att fullfölja avtalade åtaganden. Om kund önskar kontaktas av partner och godkänt delning av personuppgifter kommer dessa att skickas, vi behåller uppgifterna så länge det är nödvändigt.

Rätt till registerutdrag

Du har när som helst rätt att göra ett registerutdrag – en begäran av de uppgifter vi lagrar om dig hos oss. Detta görs skriftligen till oss med din underskrift, vi återkommer då med din fullständiga information.

Rätt till rättelse av uppgifter

Vill du ändra, uppdatera eller komplettera uppgifter vi lagrar som ex. ditt konto, inloggningsuppgifter e-mailadress m.fl. kan du uppdatera dessa själv eller kontakta Fortus International Solutions AB för rättelse.  

Säkerhet och lagring

Vi tillämpar organisatoriska säkerhetsåtgärder för hur vi lagrar personuppgifter. Filer innehållande känslig information krypteras och sparas på datorer och servrar som är anpassade för att lagra personinformation med hög säkerhet för att uppgifter inte ska gå förlorade eller nås av obehöriga.

Medarbetare som ska uträtta specifika uppgifter som är i enlighet med utförande av uppgift som begärd kontakt, fakturering m.fl. har endast rätt att ges access till att hantera identifierbar information.

Ändringar i policy

Fortus International Solutions AB har rätt att uppdatera, korrigera uppgifter i denna policy, vid väsentliga förändringar kommer vi att meddela berörda via e-post eller brev. Ni har då rätt att avstå uppdaterad hantering eller godkänna villkor för att fortsätta använda Fortus tjänster. Uppdaterad policy kommer att visas på denna sida.

Nyhetsbrev rättigheter

Vid mottagande av nyhetsbrev har du alltid rätt att säga upp prenumerationen och avsluta informationsutskicket. Du kan enkelt avsluta prenumerationen i längst ned i varje e-postutskick. Vi kommer då att ta bort dig som prenumerant och nyhetsutskicken upphör att skickas till din e-mail.

Du är alltid välkommen att kontakta Fortus International Solutions AB vid frågor, krav eller invändningar gällande dina personuppgifter.

Kontakta oss via e-mail eller telefonnummer, eller kontaktformulär om du önskar att korrigera uppgifter, få ett utdrag på vilken information vi har sparad om dig eller om du önskar rensa uppgifter. Vi återkommer med svar och åtgärd.

Fortus International Solution AB

Mail: info@fortusinternational.se
Tele: 072-7100 600

Scroll to Top